Conclusions

La indùstria ens a afectat tant com: socialment ,economicament i políticament parlant,

Aquí hem pogut treure unes conclusions de que en el passat era més car i que hi habien moltes desigualtats socials.

En resposta de la nostre hipòtesi en algunes coses hem encertat, pero en el terme de recursos les persones no disposaben de tants ja que tot era molt car en aquella època i els sous que disposaben no eren molt bons, només els hi arribaben per pagar la casa i el menjar, per totes les altres coses era molt complicat aconseguir-ho.

Ja desde el 1750 fins a la actualitat hem anat avançant la tecnologia i la indùstria, primer vam començar motoritzant maquines a travès de vapor, seguidament vam començar la electricitat i a fer coses amb el petroli.

Desprès vam passar a fer ordinadors i altres dispositius electrics i finalment acabem aquí a la actualitat amb tota la tecnología que tenim.

Valoracions del Projecte:

Ens ha semblat força interessant aquest projecte, malgrat que hi ha hagut algun obstacle, ho hem intentat continuar amb ajuda de la professora, creiem que es interessant, però potser podria ser una mica mes animat, però en conclusió creiem que apendre a fer una pagina web desde 0 i apendre el que hem apres, ha estat bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *